Ledig hela veckan

Har idag ägnat förmiddagen åt att spåna på blogginlägg och göra collage i inDesign, istället för att jobba med det jag BÖR i samma program... Orkar inte med mig själv! Men några roligare inlägg ska jag försöka få ihop och kasta upp här under veckan.

Igår red jag Curre upp till travet, där det var harvat på rakbanan. Det är fruset överallt just nu, men när dem hade harvat så var det helt ok underlag. Kunde trava och galoppera litegrann, skönt att komma ifrån ridhuset även om det är GRYMT att ha nära till hands. Red på kimblewick bettet som gjorde att jag kunde samla och tvinga honom mer på bakbenen. Han tyckte det inte var jättekul, men kändes ändå ganska fin efter lite jobb med övergångar.

Idag är det träning för Gaby vid 19, så åker dit vid 16 kanske och fixar + putsar upp allt (som jag inte gjort på tre veckor...). Ska bli så kul att träna! Innan dess måste jag käka någon form av lunch, samt jobba som jag inte gjort än. Är i princip ledig resten av veckan. Hade föreläsningar mån och tis, sen är det eget jobb resten. Lite trist kan jag tycka som bara sitter här för mig själv, så kanske åker in till skolan tor eller fre ändå. Det visar sig.

Hur härligt känns inte detta i vintermörkret? Spanien i somras...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0