Jul här i vårt hus

Julafton spenderades hos min faster i Bålstad och vi åkte hem därifrån vid halv fyra tiden idag. Faktiskt första gången någonsin som jag spenderar julafton någon annanstans än i Kungsberg tror jag. Har ätit mat, för mycket choklad och öppnat klappar. Precis sådär som julaftonar brukar vara.

Red Curre nu på kvällen när jag kom hem, i kylan! Bara skritt och lite jogg ett varv runt byn, tänkte att han får gå lite mer imorgon. Om jag hittar någon bra åker med ok underlag att rida på. Har blivit väldigt kinkig med underlag nu när jag haft Curre på anläggning, herregud. Hur kunde jag träna och rida förr?? Nu är jag van med att inte bara ha tillgång till ridhus, ridbanor och rakbana, utan att dom också sköts om regelbundet. Längtar redan tillbaka till Bollnäs! I morgon måste jag tex iväg och köpa foder, sånt behöver jag inte tänka på annars ;)

Ska spendera resten av kvällen/natten med att spåna och skriva på min kampanj som jag borde ha varit klar med för minst en vecka sedan. Jag SKÄMS över att ha en så pass stor och viktig uppgift kvar, så den bara ska arbetas klart med ikväll så att jag kan sätta igång med det grafiska som tar sin lilla tid. Är dock helt låst med hur jag ska göra det kreativt/unikt... Det är liksom illa när man googlar "Hur man jobbar fram en bra kampanj" haha.

Återkommer när när jag har något roligt att skriva om!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0