Lugna puckar

Kör för tillfället stenhårt på "Det är inte vad man äter mellan jul och nyår som räknas, utan vad man äter mellan nyår och jul". Går bara hemma och degar, äter HELA tiden (ni vet, lite choklad här, knäck där, oj! Hemgjorda kolor också! Lite chips, nån skinkmacka osv), sköter stallet när jag vill, kollar film/serier, går runt i stall/myskläder osv. Ganska trevligt med julledigt!

Gårdagen spenderades med en sväng in till Valbo och mellandagsrean. Var smart nog att ta Forsbackavägen och parkera vid Media Mark, sedan ta en liten promenad under tunneln och vips så var vi på Köpis. Utan att köa, bråka med stressade bilförare och knöla sig in i en trång perkeringsruta med hjärtat i halsgropen (nej, parkera är inte min talang direkt). Blev två tröjor rikare på rean, båda på 50%. Måste hålla i pengarna nu då jag redan shoppat en Magic Mause och idag blev det ett par In Ears lurar från Urbanears i Cobalt blått!

Curre går ganska lugnt nu när han är hemma. Vi rider ut efter vägarna, jobbar lite på åkrarna och skrittar på hårt underlag. Då han enligt veterinär är känslig för hårda underlag iom att han har/haft problem med hovlederna så blir det mest skritt/jogg. Dock känns han jättefin och pigg i kylan!

Har dock märkt att han inte mår bra av att helvila som han har gjort för många dagar den här veckan, då han efter det känts lite "halvknackig" eller vad jag ska säga... Efter några pass nu så kändes han dock jättefin och rörlig, så jag tror helt enkelt att han inte mår bra av att enbart gå i hagen. Låter honom i normala fall aldrig helvila, utan det blir alltid minst en 20 min promenad. Så vi kör på med lugnt arbete, men ändå lösgörade tills vi är tillbaka i Bollnäs igen.

Curre och jag körde på cobalt/klarblått tema under kvällens (iskalla) tur!


Fördelen med stallet här, man kan traska ner för att kvällsfodra och mötas av detta ♥︎ Han är så mysig Curre, man kan gå in och sitta vid/på honom, krama om hela huvudet osv utan att han rör sig! 


Angelica föreslog att vi skulle se film på min dator, haha. 13 vs 17"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0