Gjort Valbo

Red ut Curre en sväng i morse, i SNÖN! Så härligt att slå upp ögonen och se snöflingor dingla utanför fönstret, såhär två dagar innan julafton. Grymt! Sen gjorde snön att jag faktiskt kunde jogga Curre lite under våran lilla tur i skogen, helt ok kändes han. Vi körde lite tempoväxlingar och flyttade undan skänkeln längs vägen.
 
Vid lunchtid tog jag och Angelica bilen in mot Valbo för att inhandla dom sista julklapparna. Jag har inte kört bil på en sådär 2 månader kanske, väldigt länge sedan. När vi kommer ut på motorvägen och jag sedan ska köra om två timmerbilar så får jag som ett islager på rutan pga snöröken från lastbilarna. Så där låg jag i vänsterfilen, inprejad mot räcket och såg inte ett smack. Fyfan vad rädd jag blev alltså!! Säger åt Angelica att dra på fäktarna osv i bilen (kan ju inte allt det där...) och jag lyckas sedan komma förbi och hitta ut i högerfilen. Ishinnan försvann den också tillslut. Men fyfan alltså, haha. Usch!

Väl i Valbo hittade jag tillslut allt jag var ute efter, käkade på Subway och tog en fika. Var även bort till Mediamarkt där det blev en tidig julklapp åt mig själv i form av en Magic Mause till min Macbook. Jag tycker att det duger gott och väl att använda musplattan när man surfar, men just när man sitter i programmen och jobbar så vill jag ha en mus. Hade en billig som gick sönder när jag råkade skicka den i golvet, så nu investerade jag i en Apple mus. Snygg och har multi touch. Fancy fancy!

Har spenderat resten av kvällen med presentinslagning, vilket är himla kul! Älskar egentligen att pyssla, vilket jag har gjort enda sedan jag var liten. Dock tar jag mig sällan tid till det. Blir istället aldeles lyrisk vid såna här tillfällen ;)
 
Vy från Curre imorse, min nya fina Magic Mause och några av klapparna jag slagit in!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0