Gabyträning

För ett par dagar sedan så tänkte jag på riktigt att nu slutar jag fan med ridning/hästar, pga det kostar så förbannat och för att i princip alla ridpass har kännts skit. Men idag ni!! Jäklar vad fin min häst var!! Vi hade ett rent markarbetspass för Gaby där vi först jobbade i trav med att på långsidan flytta in dem mot mitten, rakrikta och sedan flytta ut igen och sedan jobbade vi över bommar på volterna på kortsidan. I galopp blev det istället förvänd galopp på långsidorna och galoppbommar på volterna. Slutligen så bytte vi ut den förvända galoppen mot slutor och byten med dom äldre hästarna.

Curre var riktigt taggad och drog iväg, bockade osv. Då hade vi inte ens hinder framme, bara bommar haha. Men han blir taggad av hela grejen och vet att det är träning. Men i och med den extra energin så kunde jag verkligen jobba ihop honom och få ett lätt stöd i handen. ÄNTLIGEN efter hur många veckor som helst så fick jag en bra känsla, där det kändes som att jag kunde påverka och jobba ihop honom. Grymt fin var han. Kul också att han var positiv och glad.

Nästa vecka är det ingen träning, utan istället clinic för Jens Fredricsson på Mitt Hjärta Hästsportcenter borta i Delsbo. Jag kommer alltså inte rida, utan åker dit och tittar! "Så tränar du för framgång på ett hållbart sätt", ska bli jätteintressant att se!! Börjar bli grymt taggad på tävlingssäsongen nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0