Fullt upp!

I förgår var jag ut med några från klassen, som tillslut blev fler ju längre kvällen gick. Kul! Många ur min klass flyttar redan denna helg, så det blev lite av ett avsked... Det är liksom nu man fattar att det snart är slut och vi alla drar åt varsitt håll, även om utbildningen fortsätter ett halvår till. Om 6 månader, innan examen så kommer vi att träffas i skolan några dagar för att redovisa. Men det är ändå som ett avslut nu, eftersom man inte kommer att ses på så länge och det aldrig blir samma sak igen. Snyft!

Gårdagen sov jag bort, sen var jag till Curre och red + fixade hos. Har varit så less på att jag jobbat flera veckor med att han ska stärka upp sig igen, så går han helt klockrent för Gaby. För att han hade egen bjudning och ville! Så jag tog helt enkelt en dressyrpisk och satte mer krav på honom igår. Red lite inspirerat av Gabyträningen. Han gick riktigt bra, fick ett helt annat steg och schwung i honom! Två stycken som såg min rida kom och sa att han såg fin ut. Sånt är kul, när man inte bara själv upplever skillnaden.

Kvällen igår spenderades med julmys i form av julfika, julmust och glögg till disneyfilmer med gänget från stallet. Frozt, Mulan och Shreek (som dock ju inte är Disney...) hanns med. Så himla kul att göra såna saker iband, kolla igenom gamla nostalgi filmer som man får en helt annan bild av när man ser dom som äldre. Insåg också att jag tydligen måste ha sett Shreek ganska många gånger, för kunde nästan alla scener och började garva innan det roliga haha. Mycket bra musik i dom filmerna tycker jag.

Blir att ta igen min datortid nu i form av... Tadaa, skoljobb! Fancy, fancy. Men skulle vara så skönt att få två stycken avklarad idag. Så kan jag fokusera på den större uppgiften resten av veckan. Satsar på det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0