Fråga ang bildredigering

Fråga: Hej, har du några tips på bra redigeringsprogram för en hp-dator och som helst är gratis? :)

Svar: Oj, svårt... Jag har alltid redigerat mina bilder (antar att det är bildredigering du menar) i Adobe Photoshop, vilket är det överlägset bästa programmet. Tycker jag! Innan så h
ar jag haft gamla varianter av Photoshop som min bror fixat åt mig, men numera så har jag ett Creative Cloud konto hos Adobe som jag får av min skola. Då har jag tillgång till ALLA Adobes kreativa program, för foto, film, kodning, illustration osv. Är hur många som helst.

Eftersom jag inte vet något gratis redigeringsprogram till en HP dator, så skulle jag nog rekomendera Adobes creative cloud för fotografi. Det kostar 105 kr/mån eller 1 263 kr/året, vilket inte är jättemycket. Då får du ladda ner och använda Photoshop och Lightroom (bildrediering), samt har tillgång till alla nya uppdateringar. HÄR kan du läsa mer om det! Till Mac vet jag att det finns många olika gratis/billiga program för enkel redigering att ladda ner via App Store, till HP har jag tyvärr jättedålig koll! Men hoppas mitt svar var till någon hjälp iaf :)

I Photoshop kan man bla göra roliga GIF-animationer, hur kul? haha. (Klicka på bilden nedan om animationen inte fungerar, tex om du kollar via mobil)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0