En bra söndag

Åh, sitter och lyssnar på Coldplay live på BBC just nu!! Finns ingen grupp som i närheten gör så bra musik, skriver så fantastiska låtar och sjunger med en sådan känsla. Se dem live står defenitivt på min "Before I die" lista, hoppas på att dem gör turne nästa år! Grym, grym är dem....

Gårdagen tillbringades med att först köpa julklappar, sen hade vi adventsuteskritt. Tror vi var 8-9 st, bara ponnyer också sen stora Curre. Han ville mest bita dem i rumpan och bocka av mig haha<3 Sedan julpyntade vi stallet och jag satte upp det jättefint vid Curres box medan jag bad en tyst bön över att han skulle låta det vara. Till kvällen hade han rivit ner det, trots att jag satt det så att han inte skulle komma åt. Han kan allt den hästen alltså. 

Slutligen så hade vi lussefika i kafeterian med massor av gott fika. När jag precis proppat i mig lite för mycket så blir jag bjuden på nästa lussefika haha. Då jag inte pallade att sitta själv resten av kvällen, så begav jag mig iväg mot fika nr 2 hemma hos en klasskompis. Gott med fika! 

I övrigt så går vi in på näst sista veckan nu och jag måste verkligen sätta fart med dom uppgifter som är kvar, trots att jag är helt seg i huvudet. Ridningen går dessutom helt sjukt dåligt, men jag hoppas det vänder så snart skolan är klar och jag får börja träna för Gaby igen. Nu känns det bara skit och jag har fastnat totalt. Tänker dock inte lägga någon större energi på det och älta, det vänder snart.

Färdigpyntat


IdagGjorde ett quiz på BBC sida, fick såklart 10/10 rätt. Angelica: "Hur i helvete kunde du ha alla rätt?? Jäkla nörd" hehe
 

Kommentarer
Postat av: Josefine ♔

Haha så fint! :D

Svar: Ellerhur ;D
Veronica Sroka

2014-12-09 @ 09:15:01
URL: http://jlandgrens.se/
Postat av: angelica jalonen

Vad fint det blev! :D

Svar: Tack ;D
Veronica Sroka

2014-12-09 @ 20:23:05
URL: http://equua.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0