27 juli 2011 -En tillbakablick


Bilden ovan är tagen den 27 juli 2011, ungefär två veckor innan blir Curre utdömd som tävlingshäst. Jag tror här att jag aldrig mer kommer att kunna hoppa eller tävla honom. Att han endast kommer att hålla för lättare ridning, 9 år gammal.

Idag, nästan 3,5 år senare så rids Curre fullt ut. Han är glad, bockar och tycker det är kalaskul att få träna och hoppa. I våras debuterade vi 130 cm, efter en säsong där vi varit på flera nationella meetings och startat många 120/125 klasser med bra resultat. Under dom senaste två månaderna har vi vunnit en 110 och varit felfri och placerade i en 120 klass. Med hästen som aldrig skulle hålla som tävlingshäst.

Hur kommer det sig att Curre är där han är idag, mot alla odds? För att vi, min familj följde magkänslan och åkte till en ny veterinär. För att jag har tagit hänsyn till hans kropp och trott på honom. För att jag älskar den här hästen, för att han är viktig för mig. Både som det djur han är och för min satsning inom sporten. Han har givit mig så mycket och förtjänar respekt. Det är sanningen.

Här kan ni läsa ett inlägg jag skrev den 17 juli 2011. Ett inlägg som får mig att förstå, att jo det var på riktigt. Allt det där som hände för snart 3,5 år sedan och hur tacksam jag ska vara idag. Jag har citerat Coldplays Fix You i det inlägget, en fantastisk låt som påminner mig om Curre och den tiden.

~
Lights will guide you home
And ignite youre bones
And I will try to fix you
~

Om 11 dagar har han funnit i min ägo i sju år, den där Cuwento ♥︎

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0