Två ridpass idag

Har ridit bägge hästarna idag, som var fina! Chino red jag ett lösgörande pass på ridbanan, många övergångar och flytta undan skänkeln för att mjuka upp sidorna. Han var ganska stel då han stod igår, så tog ett tag för honom att komma igenom. Men när han väl var där han skulle, då var han riktigt fin! Hade ställt upp en liten studs av tre kubhinder på böjt spår för lite gymnastik och träna min egen känsla på hinder. Han var jättepigg och tyckte det var superskoj! Sätter kanske upp en liten bana senare i veckan. 

Curre red jag nog runt nio tiden då det börjat mörkna och blivit kallare. Han var pigg och gjorde något ryck där han helt plötsligt bara drog iväg från ingenstans. Jobbar som vanligt med tempoväxlingar och rakriktning på raka spår med honom. Började även flytta honom i lite svaga öppnor för att få honom mer på yttertygeln och ta mer vikt på bakbenen. I mellanåt så var han riktigt fin, speciellt i galoppen på slutet! Några ljusglimtar fanns verkligen i passet, medan han där i mellan viker sig och jag tappar yttersidan.

Himla roligt att rida två pass idag, ska nog sno Chino fler pass den här veckan och se om jag kan jobba igenom honom lite mer ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0