Plus och minus

+ På söndag flyttar jag och Curre upp till Bollnäs igen då min skola startar på måndag. Ska bli riktigt skönt att komma till en anläggning igen, med ridhus och stooor utebana. Lyxigt värre, med skolan på andra sidan vägen dessutom!

- Bo själv igen = eget ansvar för allt. Handla, tvätta, sköta häst och skola osv. Hemma glider man lite räkmacka på den biten hehe.

+ Träningarna för Gaby börjar nästnästa vecka, v. 35. Skulle få låna häst den första månaden och GISSA OM JAG ÄR TAGGAD?? Herregud, har knappt hoppat i sommar! Lite på Chino, thats it. Hoppas jag kan rida den jag red sist, för gillade verkligen den hästen. Trevlig att rida och härligt inställning.

- Det börjar bli kallare ute, vilket aldrig är någon hit enligt mig. Visserligen har jag varit lite trött på värmen ett tag, men nu känns det som hej mössa och vantar typ? Åtminstone på kvällarna!

+ Den 25e får jag löning för en hel månad PLUS csn! Så grymt härlgt efter en fattig sommar på inkomsfronten. Timlön = lön i efterskott = Ingen inkomst juni, liten lön i juli. Cash is king.

- Min syster flyttar till freaking LULEÅ?? Förstå, det är längre än härifrån och ner till skåne! Vem ska jag nu umgås med, drygas med, gå på bio med, diskutera allt möjligt osv. Tacka vet jag skype och facetime.

+ SOVMORNAR<3  Efter att ha klivit upp kl. 05 varje morgon, för att fixa iordning sig, släppa ut hästar, åka en halvtimme till jobbet som börjar 07 så känns det förjäkla skönt att börja kl. 10, ha personal som fixar utsläpp och ha 5 min cyckelväg till skolan. Så. Jäkla. Skönt<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0