Planer och sånt

Hade ett möte med Mats (en av våra lärare) igår och jag känner äntligen att jag börjar få någon ordning på åt vilket håll jag vill, samt vart jag ska ha min praktik. Om jag får där jag vill så blir det "hemma" och jag hoppas att det kan vara en ställe där jag platsar och inom en branch där jag kan få jobb. Vill helst av allt bara ha ett jobb där jag trivs, tjänar så jag klarar mig och kan satsa på hästarna också.

Om jag får drömma så vill jag ha ett eget ställe, vart vet jag inte, där jag kan ha mina hästar. Curre som är rutinerad och mest får följa med på tävling där han kan gå lite större klasser. Han behöver inte hopptränas massor, utan mer hållas i trimm. Hoppa lite studs och småhinder samt hållas lydig/i kondition. Hoppa något högre språng ibland, mer behöver han inte. Sen skulle jag haft en lite yngre häst, men som ändå kan följa med på tävling och hoppa 110/120 klasser samt en/några föl/unghästar som material på väg upp.

Jag vill verkligen åka ut på dom större tävlingarna och kunna ha med mig några hästar. Det är en sådan gemenskap på dom här tävlingarna och helt fantstiskt roligt att tävla flera dagar i rad! Det är roligt att rida och ha hästar i olika utbildningnivåer och med olika mål. Få många rundor i kroppen och bara jobba för att bli bättre.

Tyvärr är det en stor kostnadsfråga, det kostar att köpa in och ha hästar. Det konstar att tävla och åka på meeting och det kostar att ha/fixa ett ställe där man också kan träna. Det är otroligt många uppoffringar man måste göra och man kan inte göra allt själv. Man måste ha ett bra team runt sig.

Jag vet inte hur mitt liv kommer att se ut, men jag är inte längre rädd för att inte veta. Jag vet vad jag har för mål och framtiden ser lite klarare ut just nu. Jag tänker sakta men säkert bygga mig fram och uppåt, bit för bit tills jag når mitt mål. Om jag så får rida min 150 cm som 50-åring, det gör mig inget!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0