Morgonstund

Klockan är i skrivande stund 06:09, jag har varit ner och fodrat popparna i stallet, hämtat upp hö inför idag, fyllt vatten ute och sitter just nu och äter frukost. Har en liten lugn stund över, för första gången på hela veckan! Haha. I vanliga fall så prioriterar jag bort den där lugna stunden på morgonen, sover en kvart extra och stressar på. Vilket varken är särskilt smart eller trevligt egentligen. Sen på eftermiddagarna är det full fart med att fixa stall, rida, göra matlådor till dagen efter och sen ska man i säng i skaplig tid för att man måste kliva upp vid 05. Min planering och rutiner har varit kassa, så har knappt ens hunnit öppna datorn faktiskt! 


Idag ska iaf jag, syster + bror åka ner till stockholm och gå på Grönalund! Jag fick världens idé förra helgen, "Kan vi inte åka till Grönan??". Var nog över 10 år sedan jag var där sist om jag ska vara ärlig, har nog knappt ens åkt karuseller sen dess heller! Så vi åker ner dit idag, äter ute på kvällen och sen sover vi hos vår bror och hans sambo. Blir som en kul sista grej innan Angelica flyttar till Luleå för att plugga, då ser man väl inte röken av henne förutom jul och sommar ;) Jag tyckte att Umeå var långt upp!

Så idag är jag borta och kommer sen hem imorgon eftermiddag. Red Curre igår och han är nu uppe i 7 min trav, sen tjuvstartade vi med att galoppera en minut som egentligen skulle göras idag enligt schemat (han vilar idag). Första galoppen sedan aprill, fyra månader sedan sist alltså. Hur det kändes? Han var balanserad, mjuk och gjorde världens bocksprång när jag bad om byte. Han är så härlig och välriden, har inte alls varit något problem med att han varit stel eller speciellt oliksidig under igångsätningen. Lite såklart, men det mesta sitter kvar. Känns härlgt att så som han är nu, är mitt jobb! Att jag själv format honom och lärt honom alla skolor som han idag är välutbildad och fixar superlätt i jämförelse med för några år sedan.

Ska käka upp min frukost, sen blir det ut med djuren och mocka. Efter det göra sig iordning, packa lite för sedan fara ner till El Stockholmo!

Förresten, vill ni läsa nått kul så kolla in 23 piratkopierade leksaker som blev roligare än orignalen. Alltså, jag DÖR. Sånt här kan jag tycka är skitroligt haha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0