Kodning

Hösttider... 

I skolan har vi gått igenom lite grunder i kodning idag, jättekul tycker jag! Efter alla år här på blogg.se så har jag liite koll och tycker jag är skitduktig som förstår mig på hur det fungerar iaf haha. Begrep idag skillnaden mellan HTML och CSS, bra där ;) Idag fick vi i uppgift att gör en enkel grudkodning i HTML, lägga in rubrik, text, bilder osv. Blir inte snyggt alls då CSS bestämmer mer layout (typ om jag fattat rätt, som stilmallen här?). Är ingen expert på detta område, men tycker det är kul.

Curre red jag på ridbanan idag då den såg så fin (nysladdad) och inbjudande ut. Curre var dock ganska stel, säkert lite träningsvärk sedan igår då han fick göra lite förvänd galopp och mer samling. Jättestel i vänstersidan och blev liksom tom i handen. När jag försökte rida honom framåt så bockade han, blev "rädd" osv... Pigg var han då iaf. I slutet så gjorde vi lite skitt - galopp övergångar och efter det blev han fiiin! Galopperade över en bom också, fick till en riktigt bra känsla dom sista gångerna. Satt bara still och höll om lite i anridningen, då kom distansen av sig själv.

Blir jogg ute för Curre imorgon, så han får röra på sig lite. Känns som att vi bit för bit börjar komma tillbaka igen. Är jättesugen på att boka in en dressyrträning sen när han är mer igång, skulle vara himla kul. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0