Installerad i Bollnäs

Curre i förmiddags

Nu är både Curre och jag installerade här i Bollnäs! Känns bra och som "hemma" faktiskt. Åkte vid 16 kanske och stallade in Curre samt hans packning (vilket är typ mer än mitt), sen hem till mig och lämna mina saker innan vi slutligen åkte ner för att handla till lite matvaror. Curre är så cool. "Jaha nu var vi här igen då!".

Red honom ute på åkern innan vi åkte och han kändes jättefin! Igår var det precis tvärt om och jag var jättemissnöjd, speciellt med mig själv. Men idag var han jättepigg och trevlig att rida. Galoppen är verklgen såå fin och rörlig just nu! Gör luftiga byten direkt när jag ber om det, går kvar i den förvända om jag ber om det osv. Bara man får fart på dom där bakbenen så är han jättefin och har inte tappat så mycket under dom här månaderna, skönt.

Imorgon börjar jag skolan vid 13, så äter lunch hemma. Får se om jag kanske cyklar iväg till Dollar innan eller om jag tar det någon annan dag. Nu blir det att kolla på Idol vid 20:00 (Edit, det är ju fan imorgon det börjar haha) och sen ett avsnitt Orange is the new Black!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0