Igår + dag

Har nu under morgonen pysslat med mina playlists på min spotify, hade en track med typ 130 låtar. Blev liite jobbigt att lyssna på den då det var mycket blandat. Så har nu sorterat upp i lite fler spellistor. Dock circus 85 låtar kvar i min favorit, men jaja. Lagt till album också, det har jag inte fattat att man kunnat göra förut hehe. Sen måste jag börja med en skoluppgift jag inte gjorde igår, men då har jag något att göra i helgen. Har en idé iaf!

Igår var var det klassfest, i en lokal ute i skogen ;) Nej, men utanför Bollnäs! Det var kul, vi spelade bla Twister (man snurar och får typ höger hand röd och så sätter man handen där osv). Så sjukt kul! Har aldrig spelat det förr och tävligsmänniskan i mig kommer alltid fram vid såna där spel ;) Rolig kväll!

Curre har promenerats i två dagar nu och idag tänkte jag att han skulle få ridas en lugnare tur. Tänker låta honom gå lugnt tills han är "sig själv" igen. Tycker att han dom senaste dagarna varit lite matt liksom, har fått släpa honom på promenaderna och han har knappt ens tuggat på kedjen till grimskaftet som han alltid annars gör! Då är det bättre att han får några dagar off, så piggnar han väl till sen. Har köpt B-vitamin då han börjat sätta päls nu, så antagligen det som spökar kanske. Sen måste han klippas inom en snar framtid också.

Pysslade med en egen påhittad logga i Illustrator här om dagen. Kan lägga upp den riktiga filen sen när jag jobbat klart med den. Är inte riktigt nöjd med manen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0