Hoppträning

För det första så borde jag VERKLIGEN jobba på min uppgift som ska vara klar tills imorgon, men inte gör jag det? Jag sitter här och bloggar, bra där. Idag har jag varit ledig hela dagen och jobbade hemifrån ändå har jag inte alls fått mycket gjort. Det negativa med en kreativ utbildning är att det inte finns några rätt och fel, finns inget facit liksom. Så när motivationen och det kreativa är kört i botten, DÅ är det sjukt svårt att komma vidare. Har suttit hur många timmar som helst idag, men åndå inte blivit klar! Hade tom datorn med mig och satt 1,5 h mellan Curres pass och Gaby träningen...

Red Curre vid 15 ungefär, det kändes skit rent ut sagt. Han var så stum och stel, kändes som en stor kloss bara. Jag red ett tag och skrittade länge för att försöka bli mjuk (vilket är såå svårt när han är såhär) men jag gav upp tillslut. Han har gått lite mer den här veckan och har förmodligen träningsvärk, så har får promeneras imorgon och sedan bara ta det lugnt. Jag känner honom efter snart 7 år, han blir såhär då. Känns liksom "oridbar", betydligt sämre än när jag satt upp efter att han stått i sex veckor. Så ja, han får lite lugnt nu och sen gör vi ett nytt upplägg veckorna framöver med mer variation.

Hoppade Lucky för Gaby på kvällen och han kändes jättefin! Så himla mjuk och fin, betydligt mer ridbar än vad en viss mr C var idag. Vi jobbade lite på marken och över bommar, hoppade kubhöjd på volt, serie och en oxer. Några språng var riktigt bra, men jag skulle behöva sjukt mycket mer hoppning för att hitta tillbaka till min vanliga känsla och avståndsbedöming igen. Avståndsbedömning = Känsla för att ha en bra galopp och bjudning, har inget med "ögat" att göra. Lustigt va?

Nu --> Musik i öronen och back to work... 23:43 


Kommentarer
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Fin häst!

Svar: Tackar! :D
Veronica Sroka

2014-08-28 @ 12:52:44
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0