Hemma och vänder

Slutade skolan efter lunch idag, så var hemma runt 13. Vi gick mest igenom vad vi 2:or ska hitta på för roliga aktiviteter med 1:orna imorgon. Det har varit ett glapp på utbildningen året innan jag sökte, så första året har det bara varit min klass på utbildningen. Känns lite skumt med en klass till nu när vi haft lokalerna för oss själva! Jag skulle vara fotoansvarig imorgon och dokumentera allt, sen ska alla vi 2:or ta 10 st "selfies" med en av 1:orna på varje... Haha.

Åker nog iväg till Curre vid 15-tiden, återstår att se vart han ska ridas idag. Kanske på flackåker eller ut någonstans, beror lite på hur blött det blivit efter regnet (kommer ju korta skurar lite titt som tätt). Annars har vi ju ridhuset om det pissregnar, hehe. Han går 8 min trav och 3 min galopp.

Ikväll ska jag läsa ut min bok som jag har lite kvar i och se ett avsnitt OITNB som snart slutar... Sen ska jag brainstorma på lite blogginlägg. Vill skriva men har verkligen noll idéer och då blir det lätt bara babbelinlägg. Kan inte ta bilder heller då jag inte har någon som kan fota osv. Vi får se vad jag hittar på. "Snapshots" med mobilen kan jag dock alltid ta!

Så söta...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0