Hemma en sväng

Igår red jag Curre på stora utebanan, 7 min trav och 4 min galopp. Tar inte tid direkt, utan räknade ut att ett varv tog ca 30 sek och utgick från det. Det Curre gör nu när jag rider på ridbanan är att jobba runt fyrkanten med avrundade hörn. Jobbar tempoväxlingar och ställer åt båda håll. Igår red vi också lite förvänd galopp, vilket Curre gör jättebra. Sen låg det även två bommar ute som vi galopperade över, varierade mellan 5 och 6 språng där. Kunde inte låta bli och en bom är ju som ett galoppsprång ungefär ;)
 
Idag har jag, håll i er, TRÄNINGSVÄRK i armar och rygg? Måste varit sedan jag galopperade bommarna, när jag satte tillbaka för att få till dom sex galoppsprången samt att jag krävde lite med samling. Det är det enda annorlunda jag gjort (träningsvärken känns ungefär som efter en tävling, att man känner av lite i armarna), så SHIT vad jag måste vara otränad haha. Känner aldrig av ridningen, men nu har jag ju inte hoppat på hur länge som helst. Chino räknas inte riktigt, för han är ponny = mycket mindre häst att rida.
 
Är just nu hemma i Kungsberg för att hämta lite saker som jag glömde, åker hem till Bollnäs i morgon. Var in till Ryttarstugan och köpte ett gosiga täcke till Curre som jag ska visa sen. Jättefint!
 
Saknar sjukt, SJUKT mycket...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0