Hästens grundarbete av Pether Markne

Ända sedan jag såg att Pether Markne släppt en bok om hästens grundarbete så har jag velat ha den! Jag tycker det är otroligt intressant med träning och hur man kan utveckla hästen. Att genom enkla basicövningar på marken få hästarna att hoppa bättre. Få luftigare språng och bli mer ridbara banan igenom. Mycket intressant...

Har varit på väg att beställa boken, men så var jag in på Valbo köpis och hittade den på Akademi bokhandeln (fd. Bokia)! Slank in i affären och tänkte direkt, "Undra om Pether Markne boken finns här??". Sa det till Angelica som suckade, innan jag for iväg och letade. Efter en liten stund fann jag den, där den så fint stog på en hylla. Köpte den självklart, vad annars.

Har tyvärr inte hunnit läsa så mycket i den, men än så länge är den som väntat intressant. Vem vill inte ta del av Pether Marknes tankar kring grundträning?? Boken är dessutom fint formgiven och innehåller MÅNGA fina bilder. Kan inte ge något fullständigt omdöme ännu, men än så länge gillar jag den verkligen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0