Hårt jobb lönar sig

Jag satt uppe till halv tre och jobbade igår, haha... Gick upp vid 08 sen då jag inte börjar förren vid 10, så det gick an. Av någon anledning så jobbar jag alltid mycket bättre på kvällen/natten än under dagtid! Efter lite jobb under förmiddagen och bråk med skrivaren så blev jag klar och kunde lämna in. Blev, kors i taket, ganska nöjd den här gången (är självkritisk och blir väldigt sällan nöjd med saker jag gör)! Det tar sig och lönar sig att lägga ner många timmar. Känner mig lite nöjd nu iaf.

Promenerade Curre idag och han var lite snorig, har inte sett det innan men det var lite gulaktigt och inte "vanligt". När jag tänker efter så hostade han faktiskt några gånger när jag red igår, så det är möjligt att han blivit lite förkyld. Har aldrig varit med om det innan, men antar att det är vanligare i större stall med många hästar. I vilket fall så får han ta det lite lugnare nu och blir han hängig (vilket han inte är, inte lika pigg bara) så får jag kolla tempen. Just nu ser han inte dålig ut alls, mer jag som reflekterade över dessa saker och knöt det samman till att det kanske var därför han kändes som han gjorde när jag red.

Nu tänkte jag leta fram en film att se på datorn (ni hästfolk som inte sett Jappeloup, gör det! :D), sen imorgon är det FREDAG och jag jobbar hemfrån. Känns bra de!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0