Första skoldagen avklarad

Har nu gått första dagen i skolan, känns bra att vara tillbaka till vardagliga rutiner. Nu har jag visserligen jobbat och haft rutiner i sommar också, men att kliva upp 05 har inte varit heelt min grej direkt... Sen måste jag ju sköta allt själv nu också, hehe...

Har annars varit full rulle hela dagen. Klev upp vid 08, fixade lite här hemma innan jag åkte iväg till skolan som började vid 13. Efter det stallet, ner till ica, hem, laga mat, se idol och jobba lite på vår "uppgift" som vi fick idag. Kollade Instagram nu och fick scrolla, scrolla och insåg att jag inte varit in där på 10h?? På jobbet fick jag ladda mobilen vid lunch för att jag surfade (och var uppe tidigt...) så mycket haha. Så roliga arbetsdagar var det ;)

Curre skrittade jag ut idag och red sedan lite på den lilla ridbanan då den stora var så klafsig. Han var lite sisådär i början, men fin i slutet!

Har inte tagit en jävla bild på mobilen idag, så det får bli en arkivbild! Inte ens uppdaterat min insta, går i perioder det där haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0