Favoritmärke på täcken

 
Sedan jag köpte Curres Rambo Duo täcke så är jag fast! Köpte det på Globen för fyra år sedan, med ett 100g och ett 300g foder samt en halsdel för lite över 3000 kr. Sedan dess har Curre haft samma täcke året om och det är fortfarande lika bra! Eddie tuggade sönder reflexen bak samt svansremmen när dom gick ihop, men annars är det helt och håller tätt precis lika bra. Passformen är oslagbar, det torkar i princip alltid till dagen efter och kvalitén är kanon. Med tanke på att det hållt i fyra år och Curre har det året om (byter foder bara) så har jag lätt tjänat igen dom där pengarna, trots att det var dyrt.

 


Köpte även ett flugtäcke från samma märke som jag är lika nöjd med, samt två innertäcken från Amigo. Amgo är Horsewares billigare alternativ, med samma bra passform men lite sämre kvalité än Rambo. Till innertäcken tycker jag det dock inte gör något.

För mig är det numera Horsewaretäcken som gäller, för dom är oslagbara helt enkelt. Nästa köp blir ett Newmarket fleece från Rambo till Curre, ett blårandigt. Så fint och mysigt!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0