En nice fredag

Har nyss kollat på Divergent med Angelica och den var... En besvikelse faktiskt, hade väntat mig mycket mer av den filmen. Slätstruken, tråkiga industrimiljöer, tråkiga karaktärer och jag satt mest vid mobilen under hela filmen. Inte alls en film i min smak helt enkelt. Angelica som läst boken och gillade den, var också besviken då dom plockat bort viktiga delar och hon tyckte som mig ungefär. Diss på den filmen tyvärr... Lägtar tills Hungergamesfilmen, Mockingjay del 1 kommer i höst! Hoppas den är lika bra som dom tidigare. 

Annars så var jag in till Gävle och köpte en ny hårddisk, anpassad för Mac. Den är ungefär en fjärdedel så stor som min gamla, om inte ännu mindre. Skönt med en liten (8x11cm), smidig och fin hårddisk att lägga över allt mitt material så datorn får det lite mer lättjobbat. Köpte en My Passport for Mac från WD. 

Curre fick en dag off från ridning, mest för det mentala och vila ryggen en dag då han inte jobbas så mycket under sina pass. Chino aka lillponnyn trimmade jag på ridbanan i ungefär 50 min. La ganska mycket fokus på skritten i början och värmde upp lite längre, på mitt vanliga vis genom att rida en fyrkant innanför spåret och göra tydliga hörnpasseringar med fokus på att få med sig yttersidan. Sen red vi lite öppnor/slutor, övergångar och slutligen tempoväxlingar. Förutom att han har det jobbigt att flytta undan för högerskänkeln så var han väldigt fin!

Bild från i söndags, minns faktiskt inte vart den är tagen nu när jag tittar på den haha
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0