En helg i Stockholm

Kom hem runt 15 idag efter en helg i uppsala och stockholm! Först åkte jag, Angelica och vår bror Fredrik (som har hus här uppe och lägenhet i uppsala) härifrån mot Uppsala vid 8 tiden på lördagen. Väl i Uppsala så lämnade vi bilen och fick sedan skjuts in till station, tog tåg och sedan spårvagn ut till Gröna Lund. Var dock sjukt mycket folk och hann åka ungefär 5 attraktioner på 5 h, var så himla långa köer... Men åkte iaf tre berg och dalbanor (Vilda musen, Twister och Jetline), Insane och Fritt fall! Har inte åkt karuseller på säkert tio år och det var sjukt läskigt haha. Men kul! Mindre kul att jag fick migrän och började må illa, det i kombenation med inga sittplaser, köande, värme och karuseller var ingen bra kombo.


Spelade också bort för mycket pengar på chokladhjul och vann... Ingenting?? Angelica vann två stora med Marabou och Sportlunch av två möjliga chanser och Fredrik drog också på med en vinst i form av vinegum. Sjuk orättvist! På kvällen så åt vi på Flippin Burger inne i Stockholm, som har sjuuukt goda hamburgare!! Dock väntetid på 45 min för att få bord, men det var det lätt värt. Närproducerat kött och bröd vilket är ett stort plus, förutom att det var otroligt gott då. Jag skulle ta en glass till efterrrät och fick in ungefär en halvliter Ben&Jerry haha.

 
Idag åt vi brunch på Subway i Uppsala efter en efterlängtad sovmorgon, innan vi for hemåt igen. En sammanfattningsvis kul helg! Roligt att ungås med sina syskon. Fredrik är 10 år äldre än mig och 14 år äldre än Angelica (halvbror till oss), så jag minns bara lite av när han bodde hemma. Tror han flyttade när jag var 8 eller något sådant. Men han är ju ofta här uppe, dock kul att åka iväg bara vi ändå! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0