Dagens ridpass

Curre var fin till att börja med igår, men sedan slutade det med att jag inte alls var nöjd. Analyserade det passet och red mycket bättre idag, rättade till felen från igår. Red idag ut honom en runda med Angelica och chino, är uppe i 7 min trav med honom nu. Var supernoga med att ha honom framme för skänkeln från början och ha en bra kontakt. Sedan vara stenfokuserad på att behålla samma kontakt ridturen igenom (när han går på kort tygel) och ANALYSERA varför han drar sig ur, vad det beroror på och vara snabb med att parera upp. 

Jobbade med liksidigheten, ställa höger/vänster på rakt spår och samtidigt ha koll på bogar/rumpa. Red många små tempoväxlingar för små hjälper för att få honom att bjuda och vänta, hamna mellan hjälperna och hitta "gummisnoddskänslan". Han var fin och jag är nöjd med passet idag! Han känns jättefin just nu, har fått honom mycket mer känslig för hjälperna nu. Finis!

Har skrivit ett ganska långt inlägg ikväll om möjligheter/förutsättningar och att vara stolt över sig själv. Har tidsinställt det inlägget, så det kommer upp under morgondagen!

Morgonfodra innan jobb, no comments...


Avduschad pålle idag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0