Chino


Kom på att jag faktiskt inte nämnt något om Chino! Chino, eller Seabiscit som han heter är Agelicas ponny som vi haft sedan sex år tillbaka nu. Angelica har tävlat honom upp till LB hoppning och lite dressyr. Hon blev dock för gammal för honom förra året och han lånades då ut på foder. Vi tog dock hem honom i juni då Angelica ville ha en sista sommar med honom då hon flyttar till Luleå nu i höst för att plugga i fem år (blir inte mycket häst då) och sen var tanken att dom gamla ägarna skulle köpa tillbaka honom.

Nu blev det av olika orsaker inte så, utan han har istället blivit utlånad på nytt til tjejen som provred honom förra veckan. Dom gillade honom och hon red honom jättebra, så två dagar senare knallade han på transporten till sitt nya hem.  Dock står han nu nästan granngårds, knappt en halvmil hemifrån oss! Så mamma kan i princip svänga förbi och hälsa på honom på väg hem från jobbet. Dessutom är han hos folk vi känner, så det känns bra. Blir det något så kan han ridas hem typ.

Skönt att det löste sig med honom! Han är aldeles för fin och fräsch för att bara stå, trots sina 20 år. Vi får se om han dyker upp på tävlingsbanorna så småningom igen, då ska jag garanterat vara där och titta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0