Aktivitetsdag med ettorna

Tycker han är snygg i kroppen just nu, trots att han inte tränat ordentligt på drygt 4 mån! Tänk också att han har gått på bete i 2-3 veckor, från 06-20.00 ungefär varje dag.

Idag hade vi då alltså aktiviteter med ettora. Jag sprang runt och dokumenterade med kameran, samt tog "selfies-bilderna" vi skulle ta. Min mobil är dock sjuukt seg just nu, ta en evighet att få fram kemeran och starta vissa appar. Facebook appen ska vi inte tala om, den går knappt att öppna. Så jättekul att stå där och "Ja, min mobil är lite seg (no shit).... När jag tar fler bilder på rad så hakar den upp sig ibland och knäpper bilderna efter en stund? haha. Men jag tänker vänta tills 6:an kommer, så bara att hålla ut...

Dagen med ettorna blev i alla fall rolig och jag lyckades få till mina 10 st selfies, så jag slipper ta några imorgon! Skönt haha. Sjukt jobbigt sånt där, men bra också då man måste prata med folk och göra sig pinsam. Imorgon skulle det också blir lite aktiviteter! Idag var det en ritövning, skriva "Idévärlden" med olika föremål och musikquiz. Roligt roligt. Alla borde studera en kreativ utbildning ;)

Curre har varit jättefin både igår och idag! Igår red vi ut och travade/galopperade på grusvägarna vid Bolle och idag blev det ridbanan. Han var verkligen jättefin idag, lätt i handen och rörde sig fint genom kroppen. Rider bara längs fyrkanten, ibland som en halv volt vid kortsidan och ibland hörpasseringar. Mycket tempoväxlingar och att ställa åt båda håll i samma varv. Fräsch och fin känns han!

Nu -> Idol

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0