Stallbyte

På onsdag så byter jag alltså stall. Har just nu stått hos Cilla Tangfelt, vilket har fungerat bra och jag har trivs jättebra där. Problemet har dock varit att det ligger på fel sida stan och man kan inte ta sig upp till ridskolan utan transport. Har under dom här tre veckorna jag bott i Bollnäs bara tränat för Gaby en gång och då har mina föräldrar varit tvugna att åka ända hit upp (tar lite över en timme) för att skjutsa mig genom stan. Det håller liksom inte i längden.

Sen kan jag inte rida ut själv eftersom man måste över en väldigt trafikerad väg och järnvägen, vilket inte är så kul i längden. Har ju vetat om detta innan jag valde att stalla upp Curre här, men fick inte tag i någon stallplats närmare ridskolan så han fick helt enkelt stå hos Cilla till att börja med. Har hela tiden stått på kö för stallplats hos ridskolan och i fredags ringde dom och sa att det fanns en plats till mig! Så på måndag flyttar Curre upp till Bollnäs RS, vilket jag tror blir jättebra.

Nackdelen är att det blir mycket dyrare, men fördelarna väger över helt enkelt. Det blir inget problem att ta sig till träningar, stor ridbana + ridhus, bättre ridvägar, jag kan rida ut själv, närmare osv. Tar mig bara 5 min att cyckla ut till ridskolan mot för 10 min som nu, plus att det ligger mitt emot min skola. Kan i princip gå ut och kolla till honom vid lunchen, samt ta in honom och ge EM mat direkt efter att jag slutat ;)

Ska bli riktigt kul att för första gången stå på en anläggning och ha tillgång till RIDHUS under vintern!! Nu tänker jag inte sitta och nöta där inne varje dag för att det är lite kallt, men bara att ha den möjligheten är värt mycket när man har en tävlingshäst. Förra vintern red jag utomhus varje jäkla dag förutom en dag i veckan då jag tränade, men man fick å andra sidan vara lite kreativ ;) Nej, men tror att det här blir bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0