Lite lagom onödig information

Weei, efter typ 100 långa år så har jag äntligen tagit mig in på blogg.se! Min motivation dog på vägen, men nu när jag äntligen är inne så är det lika bra att skriva ett litet inlägg. Skrev fel att mitt internet skulle bli normalt idag, imorgon var det såklart (månadsskiftet). Såg att min statestik skjutit iväg ordentligt dom senaste dagarna, trots utebliven uppdatering. Vad hände där? Haha, men det är väl bara att vara glad för det! 

Idag har vi haft hästägarmöte i stallet där vi pratade igenom sånt där viktigt som ska fungera i ett sånt här stall. Då jag inte hann rida innan mötet och det inte slutade förren vid 20.00 så fick Curre vila idag. Hade absolut kunnat rida honom i ridhuset, men eftersom han trimmades ordentligt igår och ska göra det imorgon + hoppträna på onsdag så fick han stå. Vill inte sitta och trimma flera dagar i rad, sen blir det heller ingen mer vilodag innan tävlingarna i helgen. Åker då till Gävle och hoppar 120 cm lör och 125 cm sön. Kommer då att ha Curre uppstallad hemma i vårat stall under helgen :)

Imorgon så ska Curre alltså trimmas igenom lite. Ska prova ett bett som jag fått låna av Gaby, ett tvådelat med dubbla ringar. Är lite osäker på hur det ska sitta, får googla lite känner jag ;) Men tror att jag har satt det rätt på tränset! Ska iaf bli intressant att se hur han går på det.

Sådär, nu har jag lyckats skrapa ihop ett litet inlägg iaf. Blir ingen fancy bild, utan snarare en instagrambild med låg upplösning som mitt internet klarar av att ladda upp i dagsläget. Men från och med imorgon, då hoppas vi att uppdataringen blir lite bättre igen när mitt internet kommer igång! Sen kom jag på att jag får ta och vara lite mer aktiv på mitt Instagram-konto också ;)

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0