Gårdagen

Har lyckats förbruka mina 4 GB bredband efter 11 dagar (skulle kanske inte ha streamat serier...), så mitt internet är i princip obefintligt. Eftersom det har varit väldigt snabbt så tänkte jag att jag kan leva med att dom drar ner hastigheten, det brukar fungera på mobilen. Men nu tar det typ 10 min att öppna en sida och det är inte sådär jättekul. Eller det går inte att sitta vid internet helt enkelt. Så nu sitter jag vid skolans datorer, får fixa mitt sen helt enkelt. Nog om det ;)

Igår så organiserade jag först upp lite bland mina saker och sen klippte jag Curre. Han har satt en tjock päls redan, så nu fick den ryka för att han inte ska bli så varm och se snygg ut till tävlingen. Klippte honom helt själv och han var jätteduktig! Vid huvudet brukar han vara jobbig, men även det gick jättebra. Lite förvånad faktiskt över att det gick så pass bra! Sen gick vi en promenad på nästan 20 min tills mina fötter sa stopp pga fel skor, hehe. Putsade igenom alla saker och fixade allt annat vanligt.

Idag hoppas jag bli klar med en uppgift innan 13.00 då vi har redovisning, så att jag direkt kan kila iväg till Curre. Rida igenom honom en liten stund bara, duscha honom plus packa alla saker. Samt mocka och packa mat. Om det rullar på så kanske jag hinner med filmkväll med några i klassen, vi får se! Tufft att vara hästtjej, hehe ;)


Kommentarer
Postat av: Linda Risberg

Åh vad fint kort!

Svar: Tack! :D
Veronica Sroka

2013-09-17 @ 00:44:47
URL: http://lindarizberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0