Det här med att blogga...

Går inte så bra för mig just nu. Tid har jag, lust med faktiskt. Men det är mitt internet som krånglar, men på måndag så ska det vara full fart igen på det. HOPPAS jag verkligen, för just nu har jag i princip bara surfat på mobilen (som också är seeg) eller skolans datorer. Nu provar jag om det här inlägget kommer att fungera, för det tog en braa jäkla tid att bara komma in hit ;)

Idag hade jag stalltjänst med en till i stallet som skulle visa mig hur allt fungerar. Vi täckade+tog ut hästar, fyllde vatten och lunchade. Red sedan ut Curre med tre stycken andra och gissa om han var pigg! Vi red till en ganska brant klätterbacke som vi red uppför 4 gånger. Curre försökte springa uppför alla gånger och var helt hysteriskt pigg, antagligen för att det var fler hästar med idag. Jag vet inte, men han hade damp ;) Tredje gången vi klättrade så for han upp i luften och gjorde världens bock/luftsprång precis när vi kommit upp för backen! Hallå, är det inte då man ska vara trött?

Tänkte motionera av honom lite på ridbanan när vi kom tillbaka, men han fick gå ut i hagen istället. Fyra vändor i den backen måste ha tagit lite (kändes dock inte, haha), så vi spar på energin och kör ett trimmpass imorgon. Är såå jäkla taggat på att finslipa och jobba med markjobbet nu. Vi är ganska stadig/säker på 120 nivå nu, men för att få det mer felfritt och komma vidare ett snäpp så är det markjobbet som måste uvecklas. Så han blir mer ridbar för mig och kan utveckla sitt språng/kapacitet. Bara att jobba på!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0