Dagen som varit

Hade föreläsning om en fotograf imorse och fick sedan en fotouppgift vi har tills på måndag. Riktigt rolig uppgift och tänkte ta bildena hemma sen! Åkte hem efter lunch och sen ner på stan. Åt en glass och handlade lite. Sen smällde jag i mig 7 Maraboukakor på rad medan jag såg två avsnitt Vampire Diaries (kollar aldrig serier, men har börjat kolla denna nu som tidsfördriv haha). Försöker inte äta godis/kakor och sånt i veckorna, men när jag väl gör det så finns det liksom inget stopp... Väldigt intressant fakta, jag vet! Åkte sedan ner till Curre och mockade och fixade. Gick som sagt bara en promenad med honom, men han var pigg! Så underbart att bara vara ute och prommenera med dom, man får liksom en annan kontakt.

Har fixat så att Curre får det mockat och fixat hos sig på lördag, så åker hem imorgon eftermiddag. Har bara en redovisning, så åker och fixar + rider Curre ganska tidigt imorgon. Han får joggas och checkas av lite på gräsbanan bara, inget nötande. Fokus på grunder, inget slarv.

Curre idag, #sötmule. Lekte lite med mobilen inför fotouppgiften där vi ska hitta nya/intressanta vinklar. Vi skulle dock ta på landskap, inga hästmular!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0