Trimm i mörker

Idag har Curre trimmats på utebanan i mörkret. Finns bara lampor på på den lilla utebanan, men eftersom jag gillar underlaget bättre och den stora är just stor så blev det ridning i mörkret ;) Curre kändes ganska fin redan från början idag och i slutet när jag jobbade med många övergångar så kändes han jättefin i högergaloppen! i Början när jag satte mig ned och red öppnor och övergångar i traven så var han så jäkla framtung. Släppte dock bara fram handen och red framåt, så han inte kan hänga sig utan måste bära upp sig själv. Efter det så släppte han igenom och blev lättare i handen och slutet av galopparbetet så kändes han riktigt fin.

Det har tagit ett tag för mig att ställa om ridningen, men jag tycker att den börjar sitta allt mer nu. Har under den här omställningen haft en svacka i markarbetet och det har ibland känts förjävligt rent ut sagt. Men det börjar ta sig allt mer och jag tror att när alla bitar faller på plats så kommer jag att få ett bra mycket bättre resultat. Målet är som sagt att han ska bli mera lättriden och bära upp sig själv. När han väl är som jag vill på marken så kommer det att hjälpa oss massor i hoppningen!

Jag gillar att överanalysera saker, så det blir lätt att jag skriver utvärderligt om ridpassen ;) Annars så har jag varit i skolan idag, sen stallet och nu på kvällen har jag lagat en jättegod kycklinggryta typ. Har varit värdelös på att laga mat och åt bara skit i början, vilket gjorde att min mage (som är känslig och har cp) inte mådde så bra. Så nu försöker jag att laga riktig och bra mat. Går ganska bra faktiskt! Har ingen ugn här, utan bara två kokplattor så kan inte göra något i ugn tyvärr. Annars så går mina dagar i ett under veckorna. Skola, stall och sen på kvällarna blir det matlagning/disk/tvätt osv, samt datorn :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0