Torsdag

Idag red Curre och jag ut till Bolle, alltså efter grusvägarna. Skrittade och travade lite, tog det lite lugnt efter träningen igår. Tänkte mycket på att hålla honom rak, att han inte får skjuta in rumpan åt vänster och jag tycker att han kändes fin! Han söker sig fint nedåt och känns mjuk och fin även när vi rider ut nu, jättekul. Imorgon ska han få joggas/ridas igenom lite lätt i ridhuset tänkte jag. 

Under nästa vecka så har jag undervisningsfri vecka och vi fick idag en uppgift som vi kan jobba hemifrån med. Så jag kommer att åka hem under den veckan och Curre kommer att följa med. Ska passa på att rida ut lite mer under den veckan hade jag tänkt, inte sitta och hårdtrimma utan en lite lugnare vecka blir det för honom. Hoppas verkligen att det inte blir kallt och tjäle i marken bara när jag inte har ridhus, haha.

Känner mig för övrigt ganska tom just nu, händer mycket konstigt runt omkring som jag inte riktigt kan greppa... Jobbigt att gå runt och ha en klump i magen. Men det löser väl sig och blir bättre antar jag, även om jag inte har en aning om hur. Men den här veckan ska jag bara fokusera på att ha det skönt och göra roliga saker! Har även lite annat kul inplanerat längre fram. Alltid kul att ha saker att se fram emot när vi annars går mot mörka och gråa tider :) Blev klar med min tidningsframsida igår och är leedig imorgon, skönt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0