Så. Jäkla. Taggad

Faktiskt så är jag just nu mer taggad än någonsin på ridningen och hästarna! Så taggad att om jag inte pluggade så skulle jag nog åkt iväg och satsat på ridningen ett tag... Synd att det inte var såhär för ett år sedan, eller så är det ödet som bestämmer att det skulle bli som det blev. Det har varit tungt med hästarna och ridningen för mig i flera år, men jag är så sjukt envis och ger aldrig upp. Jag kämpade med Eddie som var svår, jag kämpade mig igenom Curres skadehistoria och jag har kämpat för att få honom tillbaka på den nivån han är idag. Det har i perioder varit minst sagt tufft.

Efter det här året där jag har fått åka på flera nationella meeting och fått chansen att få värdefull rutin på 120/125 nivå så har jag bara fått mersmak. Det känns som att alla år av slit börjar löna sig. Curre är den häst som jag vill ta mig upp i klasserna och få rutin på. Bara han håller sig frisk så tror jag att med rätt och målmedveten träning så kommer det absolut inte vara en omöjlighet. Han är 11 idag, blir 12 nästa år. Jag bör kunna rida honom 5-6 år till iaf då jag inte planerar att sälja honom. Under den tiden så hoppas jag att kunna klättra i klasserna och målet/drömmen är att rida iaf 140 cm på honom.

Drömmen just nu är att efter jag pluggat klart (om två år) så hoppas jag kunna få jobb och börja tjäna egna pengar. Ha en fast inkomst. Sen skulle jag såå gärna vilja köpa mig en fin, välstammad unghäst som jag ska ta hjälp av duktiga människor att leta ut. Tänk vad roligt att åka runt på tävlingar med två fina hästar! Det är självklart mycket mer jobb med två hästar än en, men i rutinsyfte så blir det ju dubbelt upp när man tänker i mängden ridning och täving. Jag menar, jämför mig som gjort typ 20 starter iår och ett proffs som gör braa många fler ;)
 
Nej, jag är astaggad på det här med hästar och tävling just nu! Sen att stå på en anläggning som har allt gör inte saken sämre, känns riktigt lyx (förutom när man ska betala stallhyran då, hehe). Det ger mig en sån kick att rida in på en 120 bana och verkligen få till den där känslan då allt stämmer. Eller när man sitter och trimmar  och allt plötsligt bara faller på plats. Det är sjukt härligt och jag älskar det.


Kommentarer
Postat av: Wilma

Åh så roligt!!

Svar: Jaa :D
Veronica Sroka

2013-10-31 @ 15:22:24
URL: http://wiimmel.blogg.se
Postat av: Lisa Radojewska

Gud, lycka till!

Svar: Tack! :D
Veronica Sroka

2013-10-31 @ 15:27:43
URL: http://raawhr.blogg.se/
Postat av: Mohammedi's | Art, model & designer

nice!

IN OCH DELTA PÅ DEN STORA OCH GRYMMA TÄVLINGEN SOM ÄR JÄVLIGT ENKEL!
Vinn ett par Carrera Solglasögon ELLER glasögon, du bestämmer!

2013-10-31 @ 15:28:11
URL: http://mohammedis.se/
Postat av: Linn

Kul att du är så taggad!

Hoppas dina drömmar faller in!

Mvh Linn

Svar: Ja, visst är det! Tack så mkt :)
Veronica Sroka

2013-10-31 @ 15:36:21
URL: http://raur.blogg.se
Postat av: Sara

jättefin bild :)

Svar: Tack! :)
Veronica Sroka

2013-10-31 @ 15:37:51
URL: http://sarajosefin.blogg.se
Postat av: Sofia Wigen

fin blogg :)

Svar: Tack! :)
Veronica Sroka

2013-10-31 @ 15:39:01
URL: http://allineedihave.se/
Postat av: Ellen

Härligt att vara taggad!

Svar: Ja, visst är det!
Veronica Sroka

2013-10-31 @ 15:39:08
URL: http://ellenmarins.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0