Min mycket intressanta helg

Spenderar alltså den här helgen hemma i Kungsberg. I fredags så trimmade jag Curre och det passet kan vi kasta i soptunnan, så bra var det. Men det är efter såna pass som man kommer till insikt, så det kanske vänder och blir jättebra pass under nästa vecka ;) Men summan av det hela är att jag måste ha en bättre och klarare plan när jag rider, punkt.

Idag var jag in till Ryttarstugan i Gävle och köpte Scourier bettet och en dressyrpisk. Var inte så svårt det där med storleken faktiskt. Höll upp ett i strl 12,5 och konstaterade bara att det skulle aldrig få plats i Curres mun, så det blev ett i 13,5 som såg ut att passa mycket bättre. Hoppas jag har rätt! Sen red jag Chino (min systers D-ponny) en stund på ridbanan. Det kändes förjävligt i början då han bara sprang omkring och var spänd. Men satte mig ned och skrittjobbade ett bra tag och när vi började få ordning på grejorna så kändes han jättefin och precis så som jag vill att han ska vara. Blev lite springig i traven dock, men jättefin i skritten.

Imorgon blir det ponnytävling med syster och sen åker jag hem till Bollnäs och sköter om Curre. Hoppas bara inte att tävlingen drar ut på tiden så att jag får ta ett jättesent tåg! Det är väl typ det jag har hunnit med sedan sist jag skrev. Mycket intressant måste jag säga ;) Har kollat på film, bakat egen pizza och ätit alldeles för mycket godis idag också, hehe.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0