Lugna puckar

Igår så tog jag det bara lugnt i stallet. Har varit fullt ös hela förra veckan med många uppgifter och sen skulle jag fixa allt inför tävlingen på fredagen. Sen var det ju tävling i helgen, plus att jag hade uppgifter som hängde över mig och gjorde att jag inte kunde slappna av riktigt. Hade så gärna bara satt mig ner i soffan och kollat på en bra film. Så igår, efter att jag först suttit med en uppgift hela dagen i skolan så kände jag mig bara så matt när jag kom till stallet.

Tog det bara lugnt och gjorde inget extra, stressade inget utan gjorde allt i min egen takt. Gick ut och promenerade med Curre som var jättepigg! Var ute i 20-30 min och det var riktigt härligt faktiskt, älskar att bara promenera med honom såna här dagar. När han är pigg och skrittar på brevid, dom dagar man får släpa honom är mindre kul ;)

Kom hem tidigt igår och gjorde mat, sen tog jag det bara lugnt och gjorde inget alls i princip. Känner att det blir som en inre stress ibland när man ska ha koll på och göra allt själv. Skolan ska skötas, Curre ska skötas och vara i topptrimm, det ska handlas, tvättas, städas, planeras för allt osv osv. Har ingen här som kan hjälpa mig alls, så det blir mkt ibland. Iaf när man inte är van ;) Så man får se till att ta det lugnt och bara chilla ibland!

Idag har jag fotat Curre lite i hagen för en uppgift i skolan, praktiskt att han står på andra sidan vägen där min skola ligger! Ska tillbaka dit och ta lite fler bilder, fixa stallet och rida ett lite lugnare pass :)

Bild på Curris och mig från idag<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0