Hoppträningen

Hoppade som sagt Curre för Gaby igår. Han kändes lite matt i kroppen efter helgen, så fick vara på honom några gånger så att han verkligen skulle lyssna för skänkeln. Men tyckte att det blev bättre sen och han kändes faktiskt väldigt fin på marken i mellanåt!

Hoppade inte så mycket eller högt, utan jobbade över en serie på långsidan och några små oxrar som vi gjorde volter efter. Gjorde inte så mycket mer än så då Gaby tyckte det räckte iom att han tävlat i helgen, utan trimmade på lite i traven innan vi avslutade. Men tyckte att han gjorde hoppningen bra och han kändes även väldigt fin när jag travade av!

Gäller att se till att han verkligen lyssnar för skänkeln redan från början, inte sitta och gnussa med skänken utan pang på direkt om han inte lyssnar för ett lätt tryck. När jag jobbar såhär, att han ska lyssna direkt och vara kvick så blir han jättetrött! Märks att jag inte varit tillräckligt noga med det här, utan att han har fått gå och vara lite långsam ;) Men han börjar bära sig själv allt bättre och jag börjar få koll på yttersidorna nu! Kul när det går framåt :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0