Highlights från 2013 års tävlingar

Tävlingen i Gävle blev (som jag tror att jag skrivit?) Curres och min sista tävling för iår. Finns inga intressanta kvar att åka på för min del, som fungerar med tanke på vart jag bor och min skjuts (mina föräldrar) bor. Men jag tänkte att jag skulle punkta upp Curres och mina bästa rundor för det här året!


* Nationell 120 cm Tierps ryttarklubb i Maj, 0+0 fel. Våran första 120 för året och också vår enda dubbelnolla, haha. Tror att det var för att jag gick in med noll förväntningar och red en väldigt lugn omhoppning. Men det här var en rytmisk och bra runda. Såå skönt också att gå in och vara felfri i första 120n för året då han krånglade hösten innan.

* Regional 120 cm, Gestrike sportryttare i juni, 4 fel och 5e placerad. Första gången jag red på litegrann och Curres visade sig vara snabbare än vad jag trott! Snabbaste 4-felare och 5e placerad. Så roligt att få rida prisutdelning! :)

* Nationell 120 cm Sundsvalls ridklubb i juni, 0+4 fel och 14e placerad. En av Curres och mina absolut bästa rundor. Klassen var en förklass till elitlaget och innehöll både trekombenation och kluriga linjer. Red en noggrann grundomgång och och näst intill perfekt omhoppning där jag behöll rytmen, plockade bort galoppsprång och vände snävt. Rev sista jäkla hindret, en liten touch där bommer lika gärna kunnat legat kvar. Utan det nedslaget hade vi varit tvåa, några tiondelar från VINST av 74 starter!! Förstå vad sjukt, jag och min långsamma häst haha. Grämer mig fortfarande över det nedslaget, blev dock placerad ändå.

* Nationell 125 cm Näsets ryttarsällskap i juli, 4 fel. Klassen var en A:1a och ingick i Norrlandsmästerskapet för juniorer/YR. Klurig och lång bana, 11 hinder och 14 språng. Hade ett litet fjuttigt nedslag på ett räcke. Det var väldigt många fel i klassen och flera med 4 fel i grunden blev placerad. Jag hamnade dock första utanför placering med EN j*vla HUNDRADEL. Inte ens en tiondel liksom ;) Men i övrigt en bra runda jag är stolt över, hade dock suttit fint med en placering där!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0