Gävle Horse Show söndag

Idag red Curre och jag alltså en 125 cm bed. A:0. Han var inte riktigt lika pigg som igår, plus att det blev lite stressigt att rida fram. Hann alltså inte rida fram honom och få honom riktigt så fram till bettet som han var dagen innan, men han kändes ändå fin tycker jag. Tycker att det är stor skillnad på honom nu mot för tex förra tävlingen! Han är lättare i handen och mer reglerbar, går lite mer av sig själv.

På banan så tyckte jag att han kändes fin och vi var felfria fram till trekombenationen där jag tycker att vi kom in bra, men så petade han ner c hindret och även sista hindret direkt efter där vi kom lite för intill oxern... Blev så himla besviken efter den här klassen då det kändes så himla bra och så river vi dom två sista hindren. Får 8 fel istället för 0 fel, gaah. På C hindret vet jag inte vad jag skulle ha gjort, kanske suttit upp lite och supportat kanske.

På sista så hade jag kunnat gett honom mer plats, men och andra sidan så ska han lätt klara av att komma lite intill. Men det kommer väl med styrkan, får vi trimma på och hoppa massor av styrkeövningar i vinter så kanske han är felfri i dom här lägena nästa år :) Men fram till dom två sista hindren så så kändes det jättebra och jag fick bra lägen. Red inte speciellt fort alls, men vände där jag kunde och tiden hade räckt till placering utan nedslagen. 

Är såklart missnöjd över att jag schabblade bort det och drog på oss 8 fel i omhoppningen igår och att vi fick 8 fel på dom två sista hindren på banan idag. Men och andra sidan så är jag jättenöjd över dom två rundor som vi har gjort i helgen. Han har varit lätt i handen och jag har haft en helt annan galopp i honom, vilket har gjort att han har blivit så mycket enklare att rida och jag får lättare att se distanserna. Känns verkligen som att vi är på rätt väg nu!

Bild på Curre och mig från igår, kommer fler i ett eget inlägg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0