Fullt upp

Hann inte riktigt med så mycket i stallet som jag ville idag, hehe. Mockade först och skrittade sedan ut Curre till "Bolle" som dom så fint kallar det när man rider ditåt, vet inte om det är vägen som heter så eller varför det kallas så. Jobbade lite lösgörande i skritt, ställde och red lite skänkelvikningar. Travade även några kortare bitar också. I början var han lite tung, men i slutet så tyckte jag att han kändes fin.

Sen började jag att klippa honom, vilket tog en himla tid! Det var mer att klippa nu än när jag klippte honom för lite mer än 2 veckor sedan... Klippte iaf benen också, så nu är han riktigt snygg. Men det tar iaf en himla tid att klippa med våran tunga maskin, specielt benen som det blir lite knixigt att klippa. Sen måste man pausa med jämna mellanrum för att den blir varm (kanske man gör med nyare maskiner också?), så klockan var närmare åtta när jag var klar trots att jag var i stallet före fem.

Packade Curres mat när jag var klar med klippningen och drog sedan hem, orkade verkligen inte sätta mig och putsa faktiskt. Så imorgon kliver jag upp i tid och åker till stallet och fixar, putsar och packar. Pappa och syster kommer vid lunchtid och hämtar oss, så då ska allt vara klart. Ska rida honom lite innan jag åker också då det är skönt att ha det klart plus att det är större utebana här ;)

Nu ska jag fortsätta att skriva min packlista, packa mina saker, surfa lite och samtidigt fundera ut vad jag ska hitta på till min uppgift som ska vara klar innan måndag. Förvirrad.se, kommer typ rida fel bana i helgen känns det som ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0