En torsdag i Bollnäs

Började dagen med att jag cycklade iväg till skolan och hade föreläsning vid 10.00. Vi hann sätta oss ner och precis börja, sen blev hela Bollnäs strömlöst. Vi kunde inte fortsätta föreläsningen och inte heller jobba vid datorerna, så allt blev inställt! Jag som hade tänkt göra klart min uppgift och ha lite ledigt imorgon, men jaja. Hängde med några i klassen ner på stan och ungefär samtidigt som vi var där nere så kom strömmen lägligt tillbaka ;)

I stallet så fixade jag allt med Curre och red ut honom en sväng till Bolle. Skrittade och travade lite, tog även en galopp uppför en backe lite i kanten av vägen där det var bra underlag. Tänkte mycket på att han ska svara fram för skänken och bära sig själv. Han var fin vissa stunder, men det är ett tag kvar innan han bär upp sig själv och jobbar på så som jag vill när jag rider ut. Kan ju inte jobba med volter osv när jag rider ut, utan där blir han lite att han segar ihop och blir lång. 

Väl hemma i stallet igen så fick han sig en "halvdusch" typ där jag skrubbade bort alla jäkla skitfläckar. Dom hade teori i stallet och då kommit fram till att Curre var en bajsskimmel, haha. Ska trimma honom lite imorgon (typ älskar att trimma just nu), sen får han vila på lördag då jag åker hem över helgen. Har fixat hjälp med mockning + matpackning på lördagen, så kan åka hem imorgon och komma hem hit till Bollnäs på söndag em. Ska bli så himla skönt att åka hem och bara ta det LUGNT. Tänkte först att jag skulle vara kvar och kolla på ponnyhoppningen på lördagen, men känner bara att jag behöver en lugn helg hemma. Baka lite, kolla på film, käka godis och bara vara typ, haha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0