En bra torsdag

Hade föreläsning med Mats idag (som vanligt på torsdagar) som var lika intressant som alla hans föreläsningar. Vi brukar nästan alltid få en uppgift efter, men inte idag! Så kunde göra klart min tidningsuppgift som vi haft i veckan och är ledig imorgon. Ska dock in vid 11.00 och ha personligt samtal, men har inget jag behöver jobba med vilket är skönt.

Blev bara en promenad med Curre idag, men det var som alltid mysigt. Älskar att bara umgås med den hästen, han har så stor personlighet och vi känner varandra ganska bra efter 6 år nu! Känns som att jag pratar om en människa, men det är nästan så med honom. Jag har haft flera hästar som har varit just "hästar", medan Curre har det där lilla extra. Han har inte exakt samma humör varje dag, utan han är lite som han är. En väldigt rolig häst som jag aldrig vill släppa taget om! Älskar den hästen bara mer för varje dag som går.

Annars så blir kvar i Bollnäs över helgen och har jag tur så kommer min syster hit och gör mig sällskap! Vore kul, annars så får jag hitta på något annat. På söndag är det städdag på Bollnäs RS, så där ska jag vara då iaf. Kommer Angelica hit i helgen så ska jag sätta henne på att ta lite kort på mig och Curre :) Ska för övrigt sätta mig och gå igenom lite bilder som jag har tagit, har nämligen photoshop på min dator nu!

Hur snygg är inte min Manfredi kavaj och Droska skjorta ihop?? Båda köpt hos Lindgården! :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0