Vill ha collage


Finns en del saker som står på önskelistan eller ska köpas inom en framtid!

Skärp i läder - Hur snyggt är inte detta? Tycker det är supersnyggt med ett läderskärp -med eller utan dekoration, till vita ridbyxorna med instoppad skjorta. Även till vanliga ridbyxor med piké, supersnyggt!

Stilren huva från Equiline - Tycker verkligen att det är jättefint med en stilren huva till en snyggt knoppad man. Speciellt Equilines huvor tycker jag är superfina och har bra kvalité, sen så är det nog ett av få märken som skulle passa Curres stora öron och huvud. Tänker mig en marinblå till Curre, med knoppad man till då!

Antibit, eller bib-martingal - Har länge velat ha en sådan till Curres förbygel. Han har en förmåga att alltid bita i martingalen när vi står stilla, blev faktiskt rekomenderad att köpa en sån av en tränare då det kan vara farligt om dom fastnar. Equipe tycker jag har fina, även CWD. Gillar dock inte den från Dyón.

Pikéer - Ska köpa mig några fina Pikéer till sommaren! Hööks har en fin från JH collektion till bra pris som jag nog ska köpa, sen så har HV polo väldigt fina.

Tävlingsschabrak - Sista jag köpte mig ett nytt schabrak var nog typ två år sedan! Tänker mig iaf ett stilrent, inget med en massa loggor. RG, Anna Scarpati eller Equiline i någon fin färgkombination!

Tävlingsskjorta - Min har hängt med sedan 06/07 någon gång och börja sjunga på sista versen, dags att köpa en ny alltså. Lingdgården har jättefina och stilrena skjortor med fina detaljer som jag nog ska titta närmare på. Funderar dock på vilken färg som passar bäst till min kavaj med ljusblå krage... Vit, eller funkar det med ljusblå och vit krage?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0