Nuläge och planering

Curre börjar kännas allt bättre i benet, vilket är skönt! Tror att han antingen drog till någon i samband med att han drog av skon eller pga att hoven blev trasig, något med tappskon iaf då det blev likadant alla tre gångerna. När jag pratade med Leif om det så sa han att det kunde bli små blödningar när dom drar av sig skor, så något i den stilen. Han är iaf inte varm längre och det går ner mer och mer, så vi fortsätter att jobba lite lugnt och lagomt tills jag tycker att det känns helt ok (är rädd om honom). Är jättenoga och känner alltid igenom benen både morgon och kväll, så jag vet hur han brukar kännas.

Han har iaf varit jättefin att rida, har jobbat mycket lösgörande i skritten så som flyttat för skänkeln och ställt och böjt. Har varit väldigt noga med att verkligen jobba innertygel-ytterskänkel och tvärtom, vilket har gjort att jag kommit åt honom lite bättre. Längtar tills jag kan trimma igenom honom ordentligt! Trots att det inte har blivit någon riktigt ordentlig ridning i vinter så tycker jag att han känns finare i kroppen och jobbar bättre, så det ska bli kul att se hur han utvecklas när träningsmöjligheterna blir bättre och hur det ger reultat på tävling :)

Har kollat på lite nya tävlingar för honom då vi missade dom två i Högbo, är verkligen sjukt taggad på att komma igång på riktigt nu när det blev såhär struligt! Horse festival på hemmaplan är spikat, sedan skulle vi behöva komma ut på någon innan dess också. Tänker rida 110 ett tag tills det känns lätt och enkelt. Vi tränar högre än så, men känner att vi behöver lite flyt och självförtroende på tävling. Tror att det blir bra!

Liten tävlingsplanering som det ser ut nu
v. 12 Söderhamn, lok 110cm Bara kanske, beror på hur vi kommer igång träningsmässigt

v. 14  Gävle fältrittklubb, reg 110cm
 
v. 15 Horse Festival GRS, reg 110cm

v. 17 Älvkarleby, lok 110cm
eller
v.18 Tierp, reg 110cm eller 120cm

v. 19 Högbospelen, reg 110cm, nat 120cm

Hur fin liksom?? ♥♥♥

Kommentarer
Postat av: LINDA C. RISBERG

Åh kul att det blir en Horse festival i år igen! Fotar er självklart :D

Svar: Ja, ellerhur! Det får du så gärna göra :D
Veronica Sroka

2013-03-09 @ 13:42:32
URL: http://lindarizberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0