Klippdags!

Idag kom äääntligen reservdelen till våran klippmaskin! Den gick sönder för över en månad sedan när jag skulle klippa Eddie. Hade plockat isär och gjort rent skären och när jag sedan skulle starta den så gick skiten sönder... Vet inte om jag gjort något fel när jag satte ihop den eller om det var materialutmattning (den är ändå drygt 20 år gammal!) som gjorde att ett kugghjul i maskinen sprack. Tog ett bra tag att få tag i rätt hjul då vi först fick fel och sedan tog leveransen sin tid.

Men nu hade rätt hjul kommit och det passade som det skulle, plus att maskinen verkar fungera som den ska. Så nu ska mina två lurvtussar till hästar äntligen bli klippta! Har gått och stört mig på att dom är långhåriga och blir svettiga efter varje pass, inte bra för dem att bli blöta i kylan (dock har det som tur är inte varit så kallt på sistone) heller. Curre får sig nog en helklippning inklusive benen och Eddie får sin första klippning för säsongen faktiskt. Som tur är så sätter han inte en sån där björnpäls som Curre får om han inte klipps, haha. 

Curre efter sista klippningen då jag även tog benen. Faktiskt så var den en som frågade när jag var och tränade om han gått ner i vikt då ahn såg så smäcker ut, haha ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0