Allt möjligt

Japp, jag är sämst på att blogga. Eller jag kan inte blogga längre, haha... Jag har bloggat sedan maj 2009, vilket är drygt 3,5 år ungefär. Nu på slutet så har det dock gått riktigt trögt, vet liksom inte vad jag ska skriva om. Håller på att "reda ut" mitt liv, försöka få någon fart på det typ. Fundera ut vad jag vill osv. Börjar få en någorlunda klar bild över vad jag vill göra detta år och nu är det bara väntan för att klara bit för bit. Det går mig lite på nerverna, men bara att bita ihop och se fram imot det som kommer. Det kanske inte alls blir som jag vill eller tänkt, men bara det händer något nytt känner jag. Blir nog bra i slutändan hoppas jag.

Hästarna rullar det på med och jag hatar vintern lika mycket som vanligt och önskar bara ännu mer att jag hade tillgång till ett ridhus! Skulle sitta gymt bra med med ett körkort (men snart så!) och ett E-kort så man kunde packa in hästen och åka själv för lite ordentlig ridning. Grymt frustrerande som det är nu, när man vet hur man vill lägga upp träningen men inte kan pga dåliga träningsmöjligheter. Aja, ingen idé att vara bitter! Som det är just nu så blir det mycket uteritter och även ridning på en parkering i Kungsberget. Dom har plogat upp en åker som har ganska mycket packad snö, lutar lite men fungerar helt ok att rida på! Lyser från berget på kvällarna, men man får se till att rida när det inte är så mycket folk bara. Curre hopptränar varje vecka för Leif och försöker matchas så gott det går inför tävlingsäsongen som planeras att startas i Högbo den 17 feb.

Eddie är faktiskt utlagd på annons och planeras att säljas det här året. Inget jag bara kommit på nu, utan det har alltid funnits i tankarna att han någon gång ska säljas. Vi köpte honom i oktober 2009 när Curre var långtidsskadad, som ett projekt att ha medan Curre var konvalecent. Eddie har inte alls samma kapacitet som Curre och är ingen hopphäst för större klasser, men är däremot en supertrevlig häst om man vill hålla sig på en lagom nivå i kanske både hoppning och dressyr! Han har lärt mig supermycket och jag har verkligen utvecklats som ryttare tack vare denna häst. Han är 10 år iår och jag känner att det är dags att han får komma till någon annan som verkligen uppskattar honom för dom kvalitéer och positiva egenskaper som han har. Jag är mer inriktad mot att ta mig upp i klasserna och där matchar vi inte varandra riktigt. Så det är planen med honom, fram till dess att han blir såld så jobbar vi bara på :)

Åter till min bloggning så funderar jag om ni som faktiskt kikar in här ibland, vill att jag börjar skriva regelbundet igen? Om vad i så fall? Jag har glömt vad jag brukar skriva om, förutom dagens ridning och träningar typ, haha!
 
Världens finaste Curre

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0