Orkar inte...

Efter att Curre har tagit det lugnt sedan onsdag förra veckan så trampade han av sig en framsko idag (vilket han även gjorde tisdag förra veckan), dock så skulle hovslagaren ändå komma på på onsdag. Dock så betyder det att han måste stå två dagar nu, vilket jag inte tycker är sådär jättekul. Är tvungen att ha alla tre hästarna ihop nu då dom har totalförstört hagarna och jag får helt enkelt inte upp några trådar längre när dom har brutit av så många stolpar.

Började med att Curre kom på att strömmen inte gick fram, så det var bara att gå rakt igenom... Så dom röjer runt och tycker att det är skitkul, därav tappskorna. Ber till gud att det inte blir några sparkskador då dom inte är jättesnälla och lugna mot varandra precis. Visst, mysigt att ha dom ihop men det är också en risk. Ska jag ha hästarna ihop så vill jag att personligheterna fungerar ihop, vilket våra hästar inte riktigt gör. Aldeles för mycket tjafs och bakutsparkar från ponnyn för min smak :S Nej, till våren så blir det till att fixa iordning hagarna ordentligt!

Ser jättegulligt ut på bilden, några sekunder efter stog dem på bakbenen mot varandra ;) Får man kalla sina hästar drygskallar så gör jag det nu, haha. Men dom kan vara bra jobbiga ibland alltså...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0