Kvällspass

Hade hant om nattningen i stallet, så åkte dit och red Curre lite senare idag. Red ett pass på banan och jobbade lite mer med rakriktningen och att han ska vara ordentligt framme till bettet på raka spår. Det finns inte så mycket möjlighet till att rida ut här, utan ska man göra det så måste man över både en väldigt trafikerad väg och järnvägen. Sedan rider man genom bostadsområden och sen till skogen. Känner inte riktigt att jag vill rida ut själv då jag vet att han sticker hem om jag åker av, så då vill jag bara göra det tsm med någon.

Iaf så får jag tänka på att variera passen lite och inte bara nöta på volter. Sen behöver jag jobba med rakriktningen också känner jag! Jobbade lite över travbommar och ett litet kryss på långsidan där jag ville ha honom spikrak både före och efter. Superbra när det redan står lite hinder framme ;) Jobbade igenom lite förvänd galopp och han var super i högergaloppen! För övrigt jättefin faktiskt. Han har blivit så fin att rida min skrutt :)

Sen har jag faktiskt köpt en dator idag!! Begagnad genom kontakter, så har inte sett den mer än på bild. Får upp den imorgon tsm med min syster som kommer hit upp. Längtar, weei! Haha. Men uppdateringen kommer alltså att bli bättre från och med imorgon när jag får hit en dator. Hatar att skriva längre inlägg på mobilen. Ska visa datorn sen så får ni se!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0